кадри bTV, Нова телевизияСезоните на предиобедните предавания по bTV  и

...
кадри bTV, Нова телевизияСезоните на предиобедните предавания по bTV  и
Коментари Харесай

„Преди обед“ се разпада, Гала Вечната остава

кадри bTV, Нова телевизия

Сезоните на предиобедните излъчвания по bTV  и Нова телевизия свършват, водещите и екипите им ще се отдадат на отмора, с цел да се върнат на екран през есента. Е, най-малко някои от тях. Звездите на дневната телевизия сами започнаха да вършат самопризнания в ефир, които може да натъжат или пък напряко да зарадват феновете.



Но тази година всичко е много друго от предходната.

През последните две години интензивно се разнасяха злословия, че Гала най-накрая ще освободи запасеното си място в ефира на Нова телевизия. Доста спекулации имаше и за нейните панелисти, като от тима им все някой „ отпадаше “. По всичко проличава, че след мощната година на Нова телевизия, която излезе номер 1 у нас, най-вероятно „ На кафе “ ще си остане същото. Да, това значи да гледаме и следващата година лиготиите на Дарко Ангелов, но… какво са се прави.

Обръщението „ зайче “, с което в последно време се обръщат и в ефир артистът и началничката му, приказва задоволително. А щом Гала си го харесва, значи Дарин ще остане в ефир.

През предишните години пък конкуренцията им Деси Стоянова и Сашо Кадиев се оформиха като ефирен дует надали не за цялостен живот. Пропукванията в  „ Преди обед “ обаче към този момент се виждат и водещите дори и не се пробват да ги прикриват.

След като по-рано съобщи, че ще прави огромна крачка в живота си, в сряда Кадиев съобщи, че това е „ последната сряда “. „ За сезона! “, това акцентира Деси Стоянова за феновете. Колегата ѝ обаче не изглеждаше доста уверен в това конкретизиране.

Сашо Кадиев все по-често приказва в ефир без доста да му мисли, а Деси все по-рядко го вкарва в „ правия път “, виждат феновете. Това е много сигурен знак, че нещата в „ Преди обед “ се случват като за последно. Шоуто сигурно има потребност от коренна смяна, тъй като си проличава, че след 13 години на самите водещи към този момент им е много досадно да вършат едно и също „ чааак до обедните вести “.



Дали обаче това значи, че Алекснадър Кадиев ще изчезне от екрана на bTV? Едва ли. И той, както майка му Катерина Евро, надали ще загърбят опциите, които им дава малкия екран. Дори няма да е изненада, в случай че Сашо получи свое лично предаване. Но всичко това ще се обясни в идващите месеци, като не трябва да забравяме, че заплатата за водещи от подобен сан е доста значим фактор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР